Quentin Tarantino: Béda antara owahan

553 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Jeneng saka [[aktris]] [[Julie Dreyfus]], [[Shar Jackson]], [[Kathy Griffin]], [[Margaret Cho]], sarta [[artis]] [[Uma Thurman]] uga tau disebut-sebut
tau anduweni hubungan kusus karo [[aktor]] lan [[sutradara]] Quentino Tarantino.<ref name="tarantino"/>
 
Ning taun [[2009]], Tarantino mulai anggawe [[film]] kang judulé INGLOURIOUS BASTERDS kang dibintangi dening [[Brad Pitt]]. <ref name="tarantino"/>
Film INGLOURIOUS BASTERDS iki olih nominasi ning ajang Golden Globes babagan kategori
Best Director lan ning ajang Grammy fiim kasebut dinominasikaké dadi Best Compilation Soundtrack Album for a Motion Picture,
Television or Other Visual Media. <ref name="tarantino"/>
Ning ajang Academy Awards, film kasebut uga olih rong nominasi, Best Director lan Best Original Screenplay.<ref name="tarantino"/>
 
 
6.047

besutan