Quentin Tarantino: Béda antara owahan

375 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Television or Other Visual Media. <ref name="tarantino"/>
Ning ajang Academy Awards, film kasebut uga olih rong nominasi, Best Director lan Best Original Screenplay.<ref name="tarantino"/>
 
Taun [[2011]], naskah filmé kang paling anyar kabongkar.<ref name="quentin">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/q/quentin_tarantino/berita/ berita Quentin Tarantino] dipununduh tanggal 28 Juli 2011</ref>
Film]] kasebut judulé DJANGO UNCHAINED.<ref name="quentin"/>
Film kang judulé DJANGO UNCHAINED iki temané babagan spaghetti western.<ref name="quentin"/>
 
 
6.047

besutan