Son Goku: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
Tujuan Goku dikirim menyang [[planet]] bumi nalika isih bayi yaiku kanggo mbinasake kabeh [[makhluk]] kang urip ana ing planet bumi.<ref name="Animerica">{{cite journal |year=2001 |month=March |title=Anime Radar: News |journal=[[Animerica]] |volume=9 |issue=2 |page=36 |publisher=[[Viz Media]] |location=San Francisco, California |issn=1067-0831 |oclc=27130932 }}</ref> Merga Son Goku kang lair duwe jeneng Kakarot lan mujudake ksatria kang duwe daya tempur ana ing sakngisore rata-rata bayi Saiya liyane, mula Son Goku banjur di utus kanggo musnahake makhluk kang ana ing planet kang ana ing jerone ora ana kang duwe daya tempur kang dhuwur.<ref name="Animerica"/> Son Goku dikarepake bisa musnahake makhluk kang ana ing bumi kanthi cepet , merga nalika wulan purnama teka bangsa Saiya bisa nuduhake kekuwatan kang sejatine.<ref name="Animerica"/>
Nanging nalika ana ing Bumi karo pesawat angkasa kanggo pisanan, [[Son Goku]] ditemokake dening wong kang ora duwe kulawarga.<ref name="Animerica"/>
{{rintisan}}
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
4.395

besutan