Wong Sèrbi: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lv:Serbi
c (r2.7.1) (bot Menambah: vi:Người Serbia)
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:Serbi)
[[la:Serbi]]
[[lt:Serbai]]
[[lv:Serbi]]
[[mk:Срби]]
[[nl:Serviërs]]
35.118

besutan