Olla Ramlan: Béda antara owahan

2.486 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| website =
}}
 
'''Febiolla Ramlan''' ({{lahirmati|[[Banjarmasin]]|15|2|1980}}). Febiola Ramlan dikenal kanthi jeneng '''Olla Ramlan'''. Olla Ramlan dikenal dadi [[modhel]] lan pemain [[sinetron]] kang asale [[Indonesia]].
 
== Karir ==
Olla Ramlan miwiti karire dadi finalis ajang pemilihan Cover Girl Mode nalika taun 2007. Karire ing donyaning entertainment kawiwitan amarga mbake kang jenenge Lolitha Ramlan. Lolitha Ramlan ngirimake formulir kanggo ajang pemilihan iku. Ing lomba iku, Ola Ramlan dadi juwara favorit. Sawise menang ing lomba cover girl, Ola Ramlan banjur entuk akeh tawaran kanggi main sinetron lan dadi bintang iklan prodhuk-prodhuk tinamtu.
 
Olla Ramlan kang miwiti karire kanthi dadi modhel banjur nutugake kanthi njajal ing donyaning akting. Olla Ramlan banjur main ing sinetron-sinetron. Sinetron kang tau dibintangi Olla Ramlan kayata sinetron kang judhule ''Shakila''. Saliyane iku, Olla Ramlan uga dadi bintang iklan kopi. Iklan kopi iki nduwe dialog kang nganti saiki isih cetha diilingi tuprap penonton yaiku dialog kang unine ''Pagi Donna''.
 
Nalika sasi November taun 2010, Olla resmi dikongkon dadi dhuta merek [[Yahoo]] OMG!.<ref name="internet1">{{id}}[http://id.omg.yahoo.com/news/olla-ramlan-jadi-ikon-yahoo-omg-khjx-0000348479.html id.omg.yahoo.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
== Kluwarga ==
Olla Ramlan iku anak kang kaping enenm saka sedulur kang cacahe sewelas. Ola Ramlan iku ipene aktor utawa pemain sinetron kang jenenge [[Vicky Nitinegoro]].<ref name="internet2">{{id}}[http://www.detikhot.com/read/2010/10/22/181322/1472706/230/perceraian-olla-ramlan-disesali-vicky-nitinegoro detikhot.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
Olla resmi cerai karo bojone kang jenenge [[Alex Tian]] nalika [[Oktober]] taun [[2010]] kang kepungkur.
 
== Filmografi ==
Film kang dibintangi Olla Ramlan.
* ''[[Suami-suami Takut Istri The Movie]]'' (2008)
 
== Sinetron ==
Sinetron kang dibintangi Olla Ramlan.
* Shakila
* Perempuan
* Cinta Indah
* OKB
* Mata Air Surga
* [[Nada Cinta]]
 
== Video Klip ==
Video klip kang dibintangi Olla Ramlan.
* Volume Band - Hey Cantik
* [[Mulan Jameela]] Feat [[Cameria Happy Pramita|Mitha The Virgin]] - Cinta Mati 2
* [[Olga Syahputra]] - Jangan Ganggu Aku Lagi
* Ilovu - Pacar 3
 
== Single ==
Lagu kang dinyanyekake Olla Ramlan.
* Gotcha (Feat Robin Hood)
* Sakit Hati
 
== Presenter ==
Acara kang dipimpin Olla Ramlan.
* Dahsyat ([[RCTI]])
 
== Iklan ==
Iklan kang dibintangi Olla Ramlan.
* [[Yahoo]]
* [[Sharp]]
 
==Chatetan suku==
5.483

besutan