Olla Ramlan: Béda antara owahan

679 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Febiolla Ramlan''' ({{lahirmati|[[Banjarmasin]]|15|2|1980}}).<ref name="internet3"/> Febiola Ramlan dikenal kanthi jeneng '''Olla Ramlan'''.<ref name="internet3"/> Olla Ramlan dikenal dadi [[modhelmodhél]] lan pemain [[sinetron]] kang asaleasalé [[IndonesiaIndonésia]]. <ref name="internet3"/>
 
== Karir ==
Olla Ramlan miwiti karirekariré dadi finalis ajang pemilihan [[Cover Girl Mode]] nalika [[taun]] [[2007]].<ref Karirename="internet3"/> Kariré ing donyaning entertainment kawiwitan amarga mbakembaké kang jenengejenengé Lolitha Ramlan. <ref name="internet3"/>[[Lolitha Ramlan]] ngirimakengirimaké formulir kanggo ajang pemilihan iku.<ref name="internet3"/> Ing lomba iku, Ola Ramlan dadi juwara favorit.<ref Sawisename="internet3"/> Sawisé menang ing lomba cover girl, Ola Ramlan banjur entukéntuk akehakéh tawaran kanggi main [[sinetron]] lan dadi bintang [[iklan]] prodhuk-prodhuk tinamtu.<ref name="internet3"/>
 
Olla Ramlan kang miwiti karirekariré kanthi dadi modhel banjur nutugakenutugaké kanthi njajal ing donyaning [[akting]].<ref name="internet3"/> Olla Ramlan banjur main ing sinetron-sinetron.<ref name="internet3"/> Sinetron kang tau dibintangi Olla Ramlan kayata sinetron kang judhulejudhulé ''Shakila''.<ref Saliyanename="internet3"/> Saliyané iku, Olla Ramlan uga dadi bintang iklan kopi.<ref name="internet3"/> Iklan [[kopi]] iki nduwenduwé dialog kang nganti saiki isih cetha diilingi tuprap penonton yaiku [[dialog]] kang unineuniné ''Pagi Donna''.<ref name="internet3"/>
 
Nalika sasi [[November]] taun [[2010]], Olla resmi dikongkon dadi [[dhuta]] merek [[Yahoo]] OMG!.<ref name="internet1">{{id}}[http://id.omg.yahoo.com/news/olla-ramlan-jadi-ikon-yahoo-omg-khjx-0000348479.html id.omg.yahoo.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
== Kluwarga ==
Olla Ramlan iku anak kang kaping enenmenem saka sedulur kang cacahecacahé sewelas. <ref name="internet3"/>Ola Ramlan iku ipeneipené aktor utawa pemain sinetron kang jenengejenengé [[Vicky Nitinegoro]].<ref name="internet2">{{id}}[http://www.detikhot.com/read/2010/10/22/181322/1472706/230/perceraian-olla-ramlan-disesali-vicky-nitinegoro detikhot.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
Olla resmi cerai karo bojonebojoné kang jenengejenengé [[Alex Tian]] nalika [[Oktober]] taun [[2010]] kang kepungkur.<ref name="internet3"/>
 
== Filmografi ==
Film kang dibintangi Olla Ramlan.<ref name="internet3"/>
* ''[[Suami-suami Takut Istri The Movie]]'' (2008)
 
== Sinetron ==
Sinetron kang dibintangi Olla Ramlan.<ref name="internet3">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/o/olla_ramlan/ selebriti.kapanlagi.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
Sinetron kang dibintangi Olla Ramlan.
* Shakila
* Perempuan
 
== Video Klip ==
Video klip kang dibintangi Olla Ramlan.<ref name="internet3"/>
* Volume Band - Hey Cantik
* [[Mulan Jameela]] Feat [[Cameria Happy Pramita|Mitha The Virgin]] - Cinta Mati 2
 
== Single ==
Lagu kang dinyanyekakedinyanyekaké Olla Ramlan.<ref name="internet3"/>
* Gotcha (Feat Robin Hood)
* Sakit Hati
 
== Presenter ==
Acara kang dipimpin Olla Ramlan.<ref name="internet3"/>
* Dahsyat ([[RCTI]])
 
== Iklan ==
Iklan kang dibintangi Olla Ramlan.<ref name="internet3"/>
* [[Yahoo]]
* [[Sharp]]
5.483

besutan