Fotografi: Béda antara owahan

3.297 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Fotografi''' yaiku seni lan asiling gambar lan cahya (sunar) ing film.<ref name="dua">{{id}}[http://kamusbahasaindonesia.org/fotografi Kamus Bahasa Indonesia Online] (dipuntinga...
(Kaca énggal: '''Fotografi''' yaiku seni lan asiling gambar lan cahya (sunar) ing film.<ref name="dua">{{id}}[http://kamusbahasaindonesia.org/fotografi Kamus Bahasa Indonesia Online] (dipuntinga...)
(Ora ana béda)
1.374

besutan