Fotografi: Béda antara owahan

55 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambah isi)
{{reflist}}
 
[[kategori:seni]]
 
[[kategori:seni rupa]]
{{seni-stub}}
 
 
1.374

besutan