Origenes: Béda antara owahan

320 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
{{inuseuntil|30 Oktober 2011}}
[[Gambar:Origen.jpg|thumb|right|Origenes, cendekiawan terhebat abad ketiga]]
'''Origenes''' ([[Basa Yunani]]: {{polytonic|Ὠριγένης}}) lair ing [[Alexandria]] sekitar taun [[185]]. Dheweke asale saka kaluarga Kristen kang saleh. Kira-kira ing taun [[201]], bapak saka salah sijine tokoh gereja kang misuwur kuwi, [[Leonidas]], dipenjara ing sapanggonan disiksa dening [[Septimus Severus]].
 
 
 
1.824

besutan