Paraceratherium: Béda antara owahan

79 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Paraceratherium''' yaiku salah sawijining jinis dinosaurus sing urip nalika jaman akhir.'Baluchitherium'
''''Baluchitherium'''' yaiku
 
 
295

besutan