Hendrik Antoon Lorentz: Béda antara owahan

202 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
| footnotes =
}}
'''Hendrik Antoon Lorentz''' ([[1853]]-[[1928]]) yaiku [[fisikawan]] [[Walanda]] kang entuk menangake [[Penghargaan Nobel ana ing babagan Fisika]] bebarengan karo [[Pieter Zeeman]] nalika taun [[1902]].
 
 
 
4.395

besutan