Hendrik Antoon Lorentz: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
nganthi ({{inuseuntil|10 Oktober 2011}})
c
(nganthi ({{inuseuntil|10 Oktober 2011}}))
{{inuseuntil|3010 Oktober 2011}}
{{Infobox_Scientist
| name = Hendrik Antoon Lorentz
4.454

besutan