Ryan Giggs: Béda antara owahan

60 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|pcupdate = 14 November 2006
}}
'''Ryan Joseph Giggs''' kang misuwur kanti nama '''Ryan Giggs''' (lair ing Cardiff, [[Wales]], [[Inggris]] kanthi nama Ryan Joseph Giggs, [[29 November]] [[1973]]; umur 37 taun) menika salah setunggaling pemain bal-balan saking negara [[Wales]]. Piyambakipun menika salah setunggaling pemain bal ingkang main ing sisih kiwa (sayap kiwa).<ref>{{en}}[http://www.ryangiggs.cc/ www.ryangiggs.cc]</ref>
 
Bapakipun Giggs menika Danny Wilson, salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne menika nama saking ibukipun. Adhikipun, Rhodri Giggs, menika ugi salah setunggal saking pemain FC United of Manchester. Menika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipun sengkuyung dening para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
5.490

besutan