Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
{{Wikipedia:Artikel pilihan/{{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTH}}}}
</div>
 
[[Wikipedia:Artikel pilihan|Artikel pilihan sanèsipun...]]
 
8.964

besutan