Sesanti: Béda antara owahan

110 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
c
Suntingan 202.153.241.3 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu
c (Suntingan 202.153.241.3 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi tujuan siji [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[negara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga priyayi. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa dhaerah. Neng [[Indonesia]] bisane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto neng dhaerah liya neng [[Nusantara]].
 
== Uga pirsani ==
"MISA KADA DIPOTUO, PANTAN KADA DIPOMATE"
*[[Daftar motto negara]]
*[["MISA KADA DIPOTUO, PANTAN KADA DIPOMATE"
*[[Daftar motto provinsi Indonesia]]
]]
*[[Daftar motto kabupaten Indonesia]]
*[["MISA KADA DIPOTUO, PANTAN KADA DIPOMATE"
]]
*[["MISA KADA DIPOTUO, PANTAN KADA DIPOMATE"
]]
 
[[Kategori:Motto]]
"MISA KADA DIPOTUO, PANTAN KADA DIPOMATE"
8.964

besutan