Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

321 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Situbandha]] | [[Mitos lan Legenda Situbandha]] | [[Seni lan Budaya Situbandha]] | [[Tokoh Situbandha]] | [[Panganan lan Plesiran Situbandha]]</p>
 
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<caption><font size="+1">'''Kabupaten Situbandha'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr><td align="center" width="140px">[[image:Lambang Situbondo.jpg|100px]]</td>
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Situbandha</td>
</table></td></tr>
</table>
 
== Prakata ==
'''Kabupaten Situbandha''' iku salah siji kabupaten ing [[Jawa Timur]], kutha [[Situbandha]] iku [[ibukutha]] kabupatene, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wilayah Kabupaten iki ± 1.457,10 km² utawa --- hektar.
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa TimurWetan]]
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Timur]]
8.964

besutan