Kutha Majakerta: Béda antara owahan

345 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Kutha Majakerta]] | [[Mitos lan Legenda Kutha Majakerta]] | [[Seni lan Budaya Kutha Majakerta]] | [[Tokoh Kutha Majakerta]] | [[Panganan lan Plesiran Kutha Majakerta]]</p>
 
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<caption><font size="+1">'''Kutha Majakerta'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr><td align="center" width="140px">[[image:Lambang Kota Mojokerto.jpg|100px]]</td>
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Kutha Majakerta</td>
</table></td></tr>
</table>
 
== Prakata ==
'''Kutha Majakaerta''' iku salah siji kutha ing [[Jawa Timur]], jembar wilayah kutha iki ± 16,46 km² utawa --- hektar.
 
 
{{Rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa TimurWetan]]
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Timur]]
8.964

besutan