Origenes: Béda antara owahan

269 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
 
Origenes uripe [[asketis]], waktu urip dienteke ing wayah bengi kanggo sinau lan dedonga, sarta turu ing ngisor tanpa dilemeki apa-apa. kuwi dilakokake amarga Origenes setia karo gereja lan gawa kahormatane nama [[Kristus]].
 
Origenes penulis kang ''produktif'' banget. Origenes bisa gawe ''sekretaris'' kang cacahe 7 kabeh bisa kerja kanthi apik. Origenes wis ngasilake luwih saka 2000 karya, salah sijine yaiku tafsiran-tafsiran ing saben ''kitab'' ing [[Alkitab]] sarta atusan [[khotbah]].
 
 
1.824

besutan