Séndhok: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Mengubah: so:Qaado; kosmetik perubahan)
{{kembangkan}}
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Dessert_Spoon.jpg|thumb|250 px|séndhok mangan]]
'''Sendok''' yaiku piranti kanggo mangan. Sendhok biyasané digunaké kanthi pasangan karo [[garpu]].<ref name="internet1"/> Sendok duwéni bentuk [[oval]] utawa [[bunder]] rada lonjong, ananging sendok duwéni gowakan ing tengahé.<ref name="internet1"/> Gowakan iki gunané kanggo wadhah [[panganan]] kang bakal dicidhuk.<ref name="internet1"/> Saliyané nduwéni bunderan rada lonjong ing sisih liyané sendhok duwéni [[gagang]].<ref name="internet1"/> Gagang sendok gunané kanggo nyekeli nalika sendok lagi dianggo.<ref name="internet1"/>
56

besutan