Taksi: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{delete}}
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Taksi express.jpg|thumb|250 px| Taksi]]
'''Taksi''' yaiku angkutan umum kang nggunakaké [[mobil]] kanggo ngangkut penumpang.<ref name="internet1"/> Taksi umumé nggunakake mobil jinis [[sédan]], ananging ing negara-[[negara]] liyané ana uga taksi jinis [[van]] kang bisa ngangkut luwih akéh penumpang lan [[barang]].<ref name="internet1"/>
56

besutan