Saos tomat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: uk:Кетчуп)
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Organic Heinz Tomato Ketchup.jpg|thumb|250100 px|Saos tomat]]
'''Saos tomat''' yaiku saos kang digawé saka [[woh]] [[tomat]] kang wis dimasak lan ditambahi [[gula]], [[uyah]], [[cuka]], lan bumbu kang arupa rempah-rempah. <ref name="internet1"/>Rempah-rempah iki kayata [[cengkéh]] lan [[kayu manis]].<ref name="internet1"/> Saliyané iku saos tomat uga ditambahi sayuran kayata [[bawang bombay]], [[selédri]] lan sayuran liyané.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.ebookpangan.com/E-BOOK%20GRATIS/Ebook%20Pangan/SNI-01-3546-2004%20%28saos%20tomat%29.pdf ebookpangan.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
Saos Tomat [[Indofod]] lan [[saos tomat ABC]] kalebu merek-merek saos kang misuwur ing [[Indonesia]].<ref name="internet1"/>
56

besutan