Prangko: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
kalimat pertama kurang tepat
c (r2.7.1) (bot Menambah: af, ar, az, be, be-x-old, bg, br, bs, ca, cs, cy, da, de, el, eo, es, et, eu, fa, fi, fr, gl, gu, he, hi, hr, hy, io, is, it, ja, ka, ko, ku, la, lij, lt, lv, mk, ml, ms, nds, ne, nl, nn, no, pl, pms, pt, qu, ro, ru, scn, sh, s)
(kalimat pertama kurang tepat)
{{delete}}
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Wohlfahrtsbriefmarke-fifa.jpg|thumb|250 px|Amplop saka negara Jerman]]
'''Prangko''' ing basa latin diarani ''franco''. <ref name="internet1"/> Prangko yaiku [[kertas]] kang ana nduwéni [[lém]] ing bagéyan mburi, bentuké [[kothak]] lan ana gambaré. <ref name="internet1"/>Prangko gunané kanggo bukti yèn wis nglakokaké transaksi ing layanan [[jasa pos]] kayata ngirim surat utawa [[layang]].<ref name="internet1"/>
Prangko ditémpélaké ing [[amplop]], [[kertu pos]], utawa barang pos liyané sadurungé dikirim. <ref name="internet1"/>Pembayaran nggunakaké prangko dadi cara mbayar kang paling populer yen kabandingaké cara liyané, kayata nggunakaké [[aerogram]].<ref name="internet1"/> Prangko kang sepisanan dipublikasékaké tanggal [[1 Mei 1840]] ing [[Britania Raya]].<ref name="internet1"/> Nalika iku prangko dadi réformasi pos kang dikenalké karo [[Rowland Hill]].<ref name="internet1"/> Nganti saiki Britania Raya entuk perlakuan khusus, negara iki dadi siji-sijine negara kang ora perlu ncantumaké jeneng negara ing prangko.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.indonesianewsonline.com/prangko/stamps/prangko.htm indonesianewsonline.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
56

besutan