Iwak teri: Béda antara owahan

45 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
Kalimat pertama harus deskriptif (menjelaskan). Ikan teri adalah............................................................
(Kalimat pertama harus deskriptif (menjelaskan). Ikan teri adalah............................................................)
{{kembangkan}}
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
{{Taxobox
| name = Iwak teri/bilis
}}
 
'''Iwak teri''' (uga diarani [[iwak bilis]].<ref name="internet1"/>Iwak teri) yaiku saklompok [[iwak]] laut kang ukuran awaké cilik. Iwak teri kalebu famili [[Engraulidae]]. <ref name="internet1"/>Famili iki nduwéni werna-werna jinis iwak teri kang werna-werna uga corak awaké.<ref name="internet1"/>Ana kang wernané [[perak]] rada [[ijo]] lan [[biru]].<ref name="internet1"/>Sanajan ana uga anggota [[Engraulidaei]] kang dawané nganti [[23]] [[cm]], iwak teri dawané kurang luwih [[5]] cm.<ref name="internet1"/> Moncongé bundhel kanthi [[untu]] kang cilik lan landhep ing rahangé. Iwak teri mangané [[plankton]].<ref name="internet1"/>
Ing dhaerah sakupengé [[Selat Malaka]] lan [[Laut Cina Selatan]], iwak teri biyasa digoreng lan dipangan karo [[sambel]] lan sega anget utawa [[sega]] [[lemak]]. <ref name="internet1"/>Iwak teri uga dialuské lan digawé [[glepung]].<ref name="internet1"/>Ing [[Vietnam]], saus iwak ''nước mắm'' kang dadi simbol negara iku digawé saka bahan dhasar iwak teri.<ref name="internet1">{{id}}[http://regional.kompas.com/read/2011/06/03/06132547/Harga.Ikan.Teri.dan.Cumi.Naik.Tajam regional.kompas.com](dipunundhuh tanggal 12 Juni 2011)</ref> Iwak teri urip nggrombol utawa koloni ing segara.<ref name="internet1"/>
 
56

besutan