Kutha Cimahi: Béda antara owahan

331 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Kutha Cimahi]] | [[Mitos lan Legenda Kutha Cimahi]] | [[Seni lan Budaya Kutha Cimahi]] | [[Tokoh Kutha Cimahi]] | [[Panganan lan Plesiran Kutha Cimahi]]</p>
 
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<caption><font size="+1">'''Kutha Cimahi'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr><td align="center" width="140px">[[image:Lambang Kota Cimahi.jpg|100px]]</td>
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Kutha Cimahi</td>
</table></td></tr>
</table>
 
== Prakata ==
'''Kutha Cimahi''' iku salahsiji kutha ing provinsi [[Jawa Barat]]. Luas wilayah kutha iki ± 48,42 km² utawa --- hektar.
 
8.964

besutan