Kaos kaki Natal: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:SockLakeview iconNew Orleans Christmas stocking 2005.pngjpg|thumb|250 px|Kaos kaki Natal]]
Kaos kaki [[Natal]] yaiku kaos kaki gedhé utawa kantong kain kang bentuké kaos kaki kang digantung bocah-bocah yèn malem Natal.<ref name="internet2"/> Bocah-bocah ngarep-arep [[Sinterklas]] bakal teka lan ngisi kaos kaki nganggo [[dolanan]], buah, [[dhuwit]], [[logam]], utawa hadiah-hadiah liyane.<ref name="internet2"/>
Kaos kaki Natal uga dadi salah siji hiasan Natal lan kerajinan [[tangan]] kang populér.<ref name="internet2"/> Kaos kaki Natal ukurané gedhé lan digawé kanthi werna-werni kang ramé saéngga ora kena dianggo dadi kaos kaki sedina-dinané.<ref name="internet2"/> Kaos kaki natal uga kerep ditulisi jeneng wong kang dadi kluargané, tujuwané supaya Sinterklas ora salah ndéléhaké hadiah.<ref name="internet2"/>
56

besutan