Lading: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{kembangkan}}
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:CarterWhitecrane.jpg|thumb|250 px|Péso]]
'''Péso''' uga bisa sinebut [[lading]]. Péso yaiku alat kanggo ngetok barang.<ref name="internet1"/> Péso nduweni rong bagéyan, bagéyan kang sepisanan yaiku [[gagang]] kanggo nyekeli lan bilah peso. <ref name="internet1"/>Bilah peso digawé saka [[logam]] kang trépés lan ing pinggiré digawé [[landhep]]. <ref name="internet1"/>Pinggir kang landhep iki diarani mata péso.<ref name="internet1"/> Gagang péso umumé ukurané dawa saéngga bisa dicekel [[tangan]].<ref name="internet1"/>
56

besutan