Paraceratherium: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Paraceratherium''' yaiku salah sawijining jinis dinosaurus sing urip nalika jaman akhir.jeneng liyane yaiku 'Baluchitherium'
 
 
295

besutan