Nuri Şahin: Béda antara owahan

351 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|10 Oktober 2011}} {{Infobox football biography | playername = Nuri Şahin | image = [[File:Nuri Şahin in the Turkish national team strip at Fenerbahçe Şü...)
 
Tanggal 5 Juli 2007, Şahin disilihke ning [[Feyenoord]] ing janjian nyilih setaun, ing ngendhi dheweke ketemu karo [[Bert van Marwijk]], mantan pelatih [[Borussia Dortmund]].
 
==Balik ning Borussia Dortmund==
 
Şahin balik ning Borussia Dortmund, ing ngendhi dheweke dadi pemain kunci ing musim 2009-2010. Dheweke mungkasi musim nganggo papat golo lan wolu assist, Şahin menangke gelar Bundesliga karo Borussia Dortmund ing musim 2010-2011. Sakwise menang, Şahin kapilih dadi pemain bal paling apik ning [[Bundesliga]] taun 2011.
 
 
 
 
==cathetan suku==
637

besutan