Bugatti Veyron: Béda antara owahan

1.207 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|10 Oktober 2011}} {{Infobox automobile |name = Bugatti Veyron |image = 250px |manufacturer = [[Bugat...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
|sp = uk
}}
 
'''Bugatti Veyron EB 16.4''' yaiku mobil kanggo touring. Versi super Sport yaiku mobil paling banter ning dunya, amarga banter paling dhuwur bisa nganthi 431,07 km / jam (267,85 mph). Versi asline nduweni banter paling dhuwur nganti 408,00 km / jam (253,52 mph). Iki nduweni jeneng (Mobil Dekade) 2000-2009 nganggo gear program televisi BBC Top.
Digawe lan dikembangake saka [[Grup Volkswagen]] Jerman lan diproduksi karo [[Bugatti Automobiles SAS]] sing markase ning [[Château Saint Jean di Molsheim]] (Alsace, Prancis), desainer kepala [[Veyron]] yaiku [[Hartmut Warkuss]], lan eksterior dirancang karo [[Jozef Kaban Volkswagen]], akeh gaweyan rekayasa sing dilakoni ning bimbingan mantan insinyur [[Peterblit]] lan saiki [[Bugatti]] teknik kepala [[Wolfgang Schreiber]].
Eneng varian khusus sing diproduksi, kalebu loro puncak Targa. Ing sasi Desember 2010, [[Bugatti]] miwiti nawarake calon sing nuku. Bisa nyesuaiake warna eksterior lan interior sing ngguanaake aplikasi [[Veyron 16.4 Configurator]] ning situs resmi marque.
 
==Nama==
Iki mobil diwenehi jeneng saka pembalap Perancis [[Pierre Veyron]], sing uwis menangke 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan [[Bugatti]] asli.
 
 
637

besutan