Elfriede Jelinek: Béda antara owahan

182 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
| website = http://ourworld.compuserve.com/homepages/elfriede/
}}
'''Elfriede Jelinek''' ({{lahirmati|[[Mürzzuschlag]], [[Steiermark]]|20|10|1946}}) yaiku [[pengarang]] saka [[Austria]], kang menagake [[Hadiah Nobel Sastra]] nalika taun [[2004]].
4.395

besutan