Elfriede Jelinek: Béda antara owahan

258 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
| website = http://ourworld.compuserve.com/homepages/elfriede/
}}
'''Elfriede Jelinek''' ({{lahirmati|[[Mürzzuschlag]], [[Steiermark]]|20|10|1946}}) yaiku [[pengarang]] saka [[Austria]], kang menagake [[Hadiah Nobel Sastra]] nalika taun [[2004]].<ref name="internet1">{{en}}[http://nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/2004/jelinek.html nobelprize.org Copyright © Nobel Media AB 2011]</ref> Elfriede Jelinek duwe ibu kang jenenge [[Olga Jelinek]] utawa [[Olga Buchner]] yaiku manager personel ana ing sawijining [[perusahaan]] terkenal lan bapake yaiku [[Dr. Friedrich Jelinek]] [[kimiawan]] kang duwe latar belakang [[kelas pekerja]] ing [[Wina]].
 
 
4.395

besutan