Pambuluh balik: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: sr:Вена
c (r2.6.4) (bot Menambah: lbe:Тунну)
c (r2.6.4) (bot Menambah: sr:Вена)
[[sl:Vena]]
[[sq:Vena]]
[[sr:Вена]]
[[sv:Ven (blodkärl)]]
[[ta:சிரை]]
62.379

besutan