Elfriede Jelinek: Béda antara owahan

148 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
| website = http://ourworld.compuserve.com/homepages/elfriede/
}}
'''Elfriede Jelinek''' ({{lahirmati|[[Mürzzuschlag]], [[Steiermark]]|20|10|1946}}) yaiku [[pengarang]] saka [[Austria]], kang menagake [[Hadiah Nobel Sastra]] nalika taun [[2004]].<ref name="internet1">{{en}}[http://nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/2004/jelinek.html nobelprize.org Copyright © Nobel Media AB 2011]</ref> Elfriede Jelinek duwe ibu kang jenenge [[Olga Jelinek]] utawa [[Olga Buchner]] yaiku manager personel ana ing sawijining [[perusahaan]] terkenal lan bapake yaiku [[Dr. Friedrich Jelinek]] [[kimiawan]] kang duwe latar belakang [[kelas pekerja]] ing [[Wina]].<ref name="internet2">{{en}}[http://www.aboutaustria.org/literature/elfriede_jelinek.htm www.aboutaustria.org © Copyright: AboutAustria.org :: Contact us / Imprint]</ref><ref name="internet3">{{en}}[http://kirjasto.sci.fi/jelinek.htm kirjasto.sci.fi]</ref> Dheweke sinau [[sejarah seni]] lan [[seni]] [[teater]] ing [[Universitas Wina]] lan ngrampungake pelajaran organne nalika taun [[1971]].<ref name="internet3"/> Wiwit taun [[1966]] dheweke wis makarya dadi [[penulis]], kang urip mondar-mandir ing Kutha [[Wien]] lan Kutha [[Muenchen]].<ref name="internet2"/>
 
 
4.395

besutan