Gedhung Saté: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Gedhung Sate dipunalihaken dhumateng Gedhung Saté: pasang aksara
c (Gedhung Sate dipunalihaken dhumateng Gedhung Saté: pasang aksara)
78.625

besutan