Aaron Kwok: Béda antara owahan

242 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawe ning perusahaan perhiasan
keluargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ananging ning taun [[1984]], Aaron Kwok malah nggabung karo kelompok pelatihan dansa ning perusahaan perfileman kondhang kang jenengé HK-TVB,
Ana ning perusahaan mau bakaté dansa banjur dikenal ning [[masarakat]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan