Aaron Kwok: Béda antara owahan

284 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Pengalaman balapan liyané yaiku nalika Piala Asia Porsche Carrera, dheweké migunakaké mobil tipe Porsche 911 GT3.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Nalika sasi [[April]] taun [[2010]] Aaron ngetokaké film anyaré, kang diwenihi judul ''THE ERA OF MAGIC''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing film iki Aaron mainaké peran bebarengan karo [[Zhang Zi Yi]], Zhang meranaké pasangan kang anduweni lelara [[Aids]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan