Aaron Kwok: Béda antara owahan

235 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Nalika sasi [[April]] taun [[2010]] Aaron ngetokaké film anyaré, kang diwenihi judul ''THE ERA OF MAGIC''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing film iki Aaron mainaké peran bebarengan karo [[Zhang Zi Yi]], Zhang meranaké pasangan kang anduweni lelara [[Aids]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing hubungan asmarané, Aaron dikabarké anduweni hubungan khusus karo aktris ayu [[Lynn Xiao Dai Ling]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
kaloroné ketemu ing set penggawean video klip Aaron kang dibintangi Ling. <ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan