Aaron Kwok: Béda antara owahan

178 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
kaloroné ketemu ing set penggawean video klip Aaron kang dibintangi Ling. <ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Ing dina Kamis, tanggal 01 April 2010, Zhang Ziyi lan aktor Hong Kong Aaron Kwok arep dipasangké ing film anyaré arahané sutradara [[Gu Changwei]].<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan