Aaron Kwok: Béda antara owahan

211 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhe ing desa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang podo pasien AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocok kanggo karakter film iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Sutradara yakin Ziyi nggawa filme ing box office.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan