Pierre Tendean: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (typo)
[[Gambar:Pierre Tendean.jpg|right|thumb|Pierre Tendean]]
 
[[Kapten]] [[Anumerta]] '''Pierre Andreas Tendean''' ({{lairmati|[[Jakarta]]|21|2|1939|[[Jakarta]]|1|10|1965}}) yaiku salah sawininé korban ana ing peristiwa [[Gerakan 30 September]] lan dadi pahlawan nasional [[Indonesia]].
Dhèwèkè ajudan saka [[Abdul Harris Nasution|Jenderal Besar DR. Abdul Harris Nasution]] (Menko Hankam/Kepala Staf [[ABRI]]) nalika jaman[[Soekarno]]. Abdul Harris Nasution lolos saka peristiwa nyulik nanging malah anaké, [[Ade Irma Suryani Nasution]] mati ketèmbak peluru. Pierre Tendean dhéwé dicekel dèning gerombolan penculik lan dipatèni ing [[Lubang Buaya]]. Dhèwèkè diculik amarga dikira [[Abdul Harris Nasution|Jenderal Besar DR. A.H. Nasution]].
 
Dhèwèkè dimakamké ing [[TMP Kalibata]], [[Jakarta]].
 
Saiki lagi direncanakaké gawé film babagan Pierre Tendean kanthi judul '''Pierre'''.
230

besutan