Selat, Kapuas: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: ms:Selat, Kapuas)
(typo)
{{kecamatan
|kecamatannama = Selat
|tipe_dati2dati2 = Kabupatèn
|nama dati2 = Kapuas
|jeneng_camat = —
|jembar luas = 394,00 km<sup>2</sup>
|penduduk = — jiwa
|jml_desa = 10 / 6
|provinsi=Kalimantan Tengah
}}
'''Kecamatan Selat''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Kapuas]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 394,00 km<sup>2</sup>. Ibukutha kabupatèn uga ana ing kecamatan iki.
78.625

besutan