Jenamas, Barito Kidul: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: ms:Jenamas, Barito Selatan)
(typo)
{{kecamatan
|kecamatannama = Jenamas
|tipe_dati2dati2 = Kabupatèn
|nama dati2 = Barito Kidul
|jeneng_camat = —
|jembar luas = 708,00 km<sup>2</sup>
|penduduk = 10.958 jiwa (2007)<ref>Barito Kidul jroning angka taun 2007, Tabel 3.1</ref>
|jml_desa = 14 / 1
|provinsi=Kalimantan Tengah
}}
'''Kecamatan Jenamas''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Barito Kidul]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 1.099,00 km<sup>2</sup> lan okèhé pedunung 16.746 jiwa.
78.624

besutan