Koréa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
Korea dipunalihaken dhumateng Koréa: pasang aksara
c (r2.6.4) (bot Mengubah: sr:Кореја (држава))
c (Korea dipunalihaken dhumateng Koréa: pasang aksara)
78.624

besutan