Gaman nuklir: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
Senjata nuklir dipunalihaken dhumateng Gaman nuklir: basa Jawa
(paragraf pambuka)
 
c (Senjata nuklir dipunalihaken dhumateng Gaman nuklir: basa Jawa)
8.252

besutan