Pananggalan: Béda antara owahan

110 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+gambar
c (r2.6.5) (bot Menambah: zea:Kalender)
(+gambar)
[[Image:Hindu calendar 1871-72.jpg|right|250px|thumb|Bagean Kalèndher [[Hindhu]] ing [[taun]] 1871–1872.]]
'''Kalèndher''' iku sistem pètungan [[wektu]] kanggo mènèhi jeneng sawijining jangka wektu (kaya ta [[dina]]). Araning sistem pètungan iki asring kasebut [[tanggal kalendher]]. Penanggalan iku umumé adhedasar lakuning [[srengenge|srengéngé]] lan [[bulan (satelit)|rembulan]]. Kalèndher uga bisa ngrujuk marang piranti kanggo nuduhaké sistem kasebut (upamané jam tembok).
 
4.454

besutan