Wikipédia:Gambar pethingan: Béda antara owahan

c
tanpa ringkesan besutan
(→‎Arsip: +arsip April, Mei, Juni)
c
[[kategori:Wikipedia|Gambar Pilihan]]
Kaca iki kanggo macak gambar-gambar sing naté dadi '''Gambar Pilihan'''. Gambar kapacak gonta-ganti saben sewulan pisan. Saben panganggo bisa ngajoakéngajokaké gambar pinilih ing [[Dhiskusi_Wikipedia:Gambar Pilihan|kaca dhiskusi]]. SyaratSarat-syaratésaraté:
# Gambar sing éndah, impresif, lan ngandhut informasi.
# Gambar / foto kudu ora nglanggar hak cipta.