Pramuka: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
typo
(typo)
[[Gambar:Tunas.png|thumb|right|200px|lambangLambang pramuka Indonesia[[Indonésia]] ]]
 
:''Kanggo jeneng sawijining gerakan kepandhuan kang ana ing Indonésia, delengen [[Gerakan Pramuka Indonésia]].''
 
== Sajarah ==
[[Image:Pramuka di Monas (22-2-2007).jpg|thumb|Pramuka ing [[Monumen Nasioanl|Monas]] ]]
<!--
==== Kelahiran Gerakan Kepanduan ====
== Kaanggotaan ==
[[Gambar:Srtw1977.jpg|thumb|200px|''Scouting 'round the world'', 1977 edition]]
Tekan [[taun]] [[2005]], ana lueihluwih saka 28 yuta anggota kadaftar kepanduan putra lan 10 yuta anggota kadaftar kepanduan putri ing saindhenging [[donya]] saka [[216]] negara lan teritori sing béda.
 
''DaftarDhaptar 20 negara-negara kanthi anggota pramuka paling akèh'':
{| class = wikitable
|-
|}
 
== Gerakan Pramuka IndonesiaIndonésia ==
[[Gambar:SBY Pramuka2.jpg|left|thumb|210px|Presiden[[Presidhèn]] [[SBY]] mbukak Jambore Nasional VIII-2006]]
{{utama|Gerakan Pramuka Indonesia}}
Bapak Pramuka Indonesia yakuwi Sri Sultan [[Hamengkubuwono IX]]. Lambang saka gerakan iki yakuwi tunas [[klapa]] awit kabèh bagéan saka wit klapa kuwi duwèni manfaat. Dikarepaké kanthi lambang iku, para pramuka bisa mènèhi manfaat kanggo awaké dhéwé lan lingkungan saubengé.
4.454

besutan