Aksara Cinten tradhisional: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Hanzi tradhisional dipunalihaken dhumateng Aksara Cina tradhisional: jeneng
(a)
 
c (Hanzi tradhisional dipunalihaken dhumateng Aksara Cina tradhisional: jeneng)
78.625

besutan