Kraljevo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: pnb:کرالیئوو)
[[Gambar:Serbia Čačak.png|thumb|Peta sing nuduhaké dunungé Kraljevo ing Serbia.]]
'''Kraljevo''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: ''Краљево'') iku sawijining kutha lan kuthamadya ing [[Serbia]] sisih kulon. Wilayah kuthamadya nduwèni pedunung 121.707 jiwa ([[2002]]) lan wilayah kutha 6782.846 jiwa (2002). Wilayah kuthamadya watara 1.530 km² jembaré.
 
Kutha inki dadi ibukutha administratif [[Dhistrik Raška]]. Kraljevo dumunung ing gisiking [[Kali Ibar]].
18

besutan