Nagorno Karabakh: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.5.2) (bot Membuang: be, be-x-old, bi, da, io, kk, sk, tt, war)
|-
| '''[[Ibu kutha]]'''
| [[Stepanakert]] / XankəndiKhankandi''
|-
| '''[[Presiden Nagorno-Karabakh|Presiden]]'''
|-
| '''[[Kode telepon]]'''
| 374+994 162
|-
|}
1

besutan